In dit recept maak je kipburgers met een twist. Je glaceert de burgers met teriyakisaus en honing, voor een zoete en hartige smaaksensatie.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
175 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Ui
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
½ head
Botersla
⅔ stuk(s)
Gele wortel
1 stuk(s)
Hamburgerbol met sesam
(Bevat: Soja, Tarwe, Gluten, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad Kan bevatten: Noten, Gluten)
1 stuk(s)
Oranjehoen kipburger
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Olijfolie
1 tl
Wittewijnazijn
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Voeg dan de helft van de teriyakisaus toe. Je kan eventueel later naar smaak meer toevoegen.