Teriyakisaus komt van de gelijknamige Japanse kooktechniek waarbij vlees of vis een glimmend (teri) glazuurlaagje krijgt en op een hete plaat wordt gegrild (yaki).
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
¼ bosje(s)
Bosui
200 gram
Groentemix met wittekool
(Kan bevatten Selderij)
5 ml
Sesamolie
(Bevat Sesamzaad)
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
4 stuk(s)
Half-om-half gehaktballetjes met Thaise kruiden
(Kan bevatten Selderij, Ei, Gluten, Mosterd, Soja)
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat Soja, Tarwe)
5 gram
Ongezouten pinda's
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)
75 gram
Tover/Zilvervliesrijst
1 el
Zonnebloemolie
½ el
Bruine basterdsuiker
naar smaak
Peper en zout