USP: lekker en lekker makkelijk! Alles in 1 pan. Wellicht iets schrijven over casarecce. onbekende pastasoort.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
⅓ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Paprika
4 stuk(s)
Half-om-half gehaktballetjes met Spaanse kruiden
(Kan bevatten: Selderij, Soja, Gluten, Ei, Mosterd)
1 pak(ken)
Tomatenblokjes
75 gram
Casarecce
25 gram
Kruidenroomkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Geraspte Italiaanse kaas
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
250 ml
Zoutarme runderbouillon
Verhit de olijfolie in een soeppan met deksel op middelhoog vuur.
Halveer de gehaktballen en bak ze 3 - 4 minuten. Ze hoeven nog niet gaar te zijn.
Haal de gehaktballen uit de pan en bewaar apart.
Bak de ui, knoflook en rode paprika 2 - 3 minuten in de soeppan.
Voeg de tomatenblokjes en 200ml runderbouillon per persoon toe aan de soeppan en breng aan de kook.
Weeg de casarecce(*) af, voeg samen met de courgette toe aan de soeppan en kook in de saus, afgedekt, 5 - 6 minuten. Voeg eventueel nog bouillon toe mocht de saus te droog worden.
Voeg de kruidenroomkaas, de helft van de geraspte grana padano en de gehaktballen toe.
Roer goed door en laat het geheel nog 3 - 4 minuten zachtjes koken zonder deksel.
Breng eventueel op smaak met peper en zout.
Serveer de pasta in diepe borden en garneer met de overige geraspte grana padano.