USP: lekker en lekker makkelijk! Alles in 1 pan. Wellicht iets schrijven over casarecce. onbekende pastasoort.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Onion
1 piece
Garlic
⅓ piece
Courgette
½ piece
Bell pepper
4 piece
Beef-pork meatballs with Spanish-style seasoning
(May be present: Selderij, Soja, Gluten, Ei, Mosterd)
1 pack
Chopped tomatoes
75 g
Casarecce
25 g
Herbed cream cheese
(Contains: Melk (inclusief lactose))
25 g
Grated Italian cheese
½ tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
250 milliliters
Low sodium beef stock
Verhit de olijfolie in een soeppan met deksel op middelhoog vuur.
Halveer de gehaktballen en bak ze 3 - 4 minuten. Ze hoeven nog niet gaar te zijn.
Haal de gehaktballen uit de pan en bewaar apart.
Bak de ui, knoflook en rode paprika 2 - 3 minuten in de soeppan.
Voeg de tomatenblokjes en 200ml runderbouillon per persoon toe aan de soeppan en breng aan de kook.
Weeg de casarecce(*) af, voeg samen met de courgette toe aan de soeppan en kook in de saus, afgedekt, 5 - 6 minuten. Voeg eventueel nog bouillon toe mocht de saus te droog worden.
Voeg de kruidenroomkaas, de helft van de geraspte grana padano en de gehaktballen toe.
Roer goed door en laat het geheel nog 3 - 4 minuten zachtjes koken zonder deksel.
Breng eventueel op smaak met peper en zout.
Serveer de pasta in diepe borden en garneer met de overige geraspte grana padano.