- Voeg de tomaten toe en bak nog 3 - 4 minuten (zie Tip).
- Roer de Italiaanse kruiden, de groenten en de helft van de kaas door de orzo.
- Breng op smaak met peper en zout.

Nieuw ingrediënt in je box! Deze volkoren orzo is niet alleen lekker, maar ook voedzaam. Deze orzo is rijk aan vezels en bevordert zo de stoelgang.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Knoflookteen
¼ takje(s)
Verse rozemarijn
5 gram
Amandelschaafsel
(Bevat: Noten, Amandelnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
¼ zakje(s)
Italiaanse kruiden
25 gram
Geraspte belegen geitenkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Courgette
150 gram
Mini-romatomaten
75 gram
Volkoren orzo
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Soja, Mosterd)
175 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Wist je dat je met dit gerecht door de geraspte kaas, amandelen en grote hoeveelheid groenten ruim een kwart van de ADH calcium binnenkrijgt?




Tip: Heb je geen haast? Rooster de tomaten dan met een beetje olijfolie, peper en zout 15 minuten in de oven op 200 graden. Verdeel de tomaten bij het serveren over de orzo.
