Smoothie Box (new)
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Smoothie Box (new)

Passion fruit smoothie | Mango lassi smoothie | Blueberry-passion fruit smoothie

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

6 stuk(s)

Passievrucht

3 stuk(s)

Mango

125 gram

Blauwe bessen

4 stuk(s)

Handsinaasappel

400 ml

Biologische halfvolle melk

(Bevat Melk (inclusief lactose))

200 gram

Biologische volle yoghurt

(Bevat Melk (inclusief lactose))

10 gram

Kokosrasp

(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)

Zelf toevoegen

naar smaak

Honing [of plantaardig alternatief]

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2577 kJ
Energie (kcal)616 kcal
Vetten11.3 g
waarvan verzadigd7.3 g
Koolhydraten100.6 g
waarvan suikers93.8 g
Vezels19.1 g
Eiwitten18.6 g
Zout0.4 g

Instructies

1

Peel and dice 2 mangos. Add the mango to a blender (or tall container, if you're using an immersion blender). Add 100g of yogurt and 200ml milk, then blend into a thick smoothie. Add some honey to taste if preferred, then pour the smoothie into glasses and garnish with the desiccated coconut. 

2

Peel and chop 1 mango. Halve 3 passion fruits and scoop out the flesh. Add the mango and passion fruits to a blender (or tall container, if you're using an immersion blender). Add 100g of yogurt and 200ml milk, then blend into a thick smoothie. Add some honey to taste if preferred, then pour the smoothie into glasses. Halve 1 passion fruit and scoop out the flesh, then add on top of the smoothie.

3

Halve 2 passion fruits and scoop out the flesh. Halve and juice 4 oranges. Add the passion fruits, orange juice and two-thirds of the blueberries to a blender (or tall container, if you're using an immersion blender), then blend into a thick smoothie. Add some honey to taste, if preferred, then pour the smoothie into glasses. Garnish with the remaining blueberries.