W09 - Premium 2 - Italian Classics - Beef - use NID: fresh tagliatelle
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

W09 - Premium 2 - Italian Classics - Beef - use NID: fresh tagliatelle

with crispy panko-sage

Allergenen :
Ei
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Zwaveldioxide en sulfiet
Amandelnoten
Pinda's

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd25 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

125 gram

Verse tagliatelle

(Bevat: Ei, Tarwe)

1 stuk(s)

Sukadelap in jus

½ stuk(s)

Ui

125 gram

Kastanjechampignons

20 gram

Rucola

½ zakje(s)

Italiaanse kruiden

75 gram

Kookroom

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

½ bol(len)

Burrata

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

4 ml

Balsamicocrème

(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)

10 gram

Gezouten amandelen

(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)

5 gram

Verse bladpeterselie

(Kan bevatten: Selderij)

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

½ tl

Zwarte balsamicoazijn

½ stuk(s)

Zoutarm runderbouillonblokje

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3864 kJ
Energie (kcal)924 kcal
Vetten40.9 g
waarvan verzadigd18.3 g
Koolhydraten88.4 g
waarvan suikers11.7 g
Vezels14.5 g
Eiwitten51.7 g
Zout1.8 g

Benodigdheden

Large Frying Pan
Pan

Instructies

1
  • Chop the onion. Slice the mushrooms.
  • Heat a drizzle of olive oil in a large frying pan over medium-high heat. Fry the onion for 1 - 2 minutes.
  • Add the mushrooms and the Italian seasoning and fry for 3 - 4 minutes. Deglaze with the balsamic vinegar. Season with salt and pepper.
2
  • Add the beef shoulder and separate with a spoon. Add the cooking cream and let simmer until serving, for about 5 minutes. Season with salt and pepper. 
  • Meanwhile, boil plenty of water in a pot or saucepan and crumble in the stock cube. Carefully separate the tagliatelle, then boil for 3 - 4 minutes. Reserve 50ml of cooking liquid per person.
  • Add the tagliatelle and the reserved cooking liquid to the cream sauce and stir well to combine.
3
  • Chop the salted almonds and the parsley.
  • Halve the burrata.
4
  • Devide the arugula over deep plates. Serve the tagliatelle. Top with the burrata. Season with salt and pepper.
  • Garnish with the parsley and almonds.
  • Drizzle on the crema di balsamico.

Did you know... just 20g of arugula provides more iron, calcium and vitamin A than most other vegetables.j