Udonnoedels zijn Japan's dikste noedels. Ze worden op veel verschillende manieren gegeten: in heldere bouillon, kruidige curry of in de zomer koud met een dipsausje.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
¼ stuk(s)
Rode peper
1 stuk(s)
Wortel
100 gram
Sperziebonen
100 gram
Kippendijreepjes
90 ml
Kokosmelk
¼ stuk(s)
Vers citroengras
100 gram
Verse udonnoedels
(Bevat Tarwe)
¼ stuk(s)
Limoen
½ zakje(s)
Javaanse wokpasta
(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)
5 gram
Gemberpuree
½ el
Zonnebloemolie
300 ml
Zoutarme kippenbouillon
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je zoutinname? Bereid dan 150 ml bouillon per persoon en vul aan met 150 ml kokend water.
Tip: Kokosmelk is een natuurlijk product en kan soms (deels) gestold zijn in de verpakking. Geen zorgen, dit zijn de vetten van de kokosmelk en die zitten juist vol smaak. Knip het pakje open en roer de melk goed door, of laat de gestolde kokosmelk smelten in de soep.
Weetje: Sperziebonen zijn rijk aan vezels en bevatten belangrijke vitaminen en mineralen, zoals calcium voor sterke botten, kalium voor een gezonde bloeddruk en ijzer voor een energiek gevoel.