Zoek je een maaltijd met lekker veel pit? Dit is 'm. Mals rundergehakt is in tomatensaus met ui, knoflook en Parmezaanse kaas gestoofd, en met cheddarkaas gegarneerd. Het wordt op een bedje van gebakken groene kool met daaroverheen een milde kaassaus met groene pepers gepresenteerd. Als bijgerecht is gekozen voor geroosterde sperziebonen en rode paprika met knoflook en gochugaru (Koreaanse chilivlokken) - eet smakelijk.
Ingrediënten: 29% rundvlees, groentenmix (sperzieboon, rode paprika, olijfolie, bosui, zeezout, geroosterde knoflook, pepermix (zwarte peper, witte peper), gochugaru peper, zout, citroenvezel, antioxidant (E330)), 13% witte kool, 8% cheddarkaas (volle MELK, zetmeel, zout, zuursel, microbieel stremsel, kleurstof (betacaroteen E160a)), tomatenpassata, ui, slagroom (MELK), zure room (MELK), olijfolie, 2,23% cheddarkaas (volle MELK, zetmeel, zout, zuursel, microbieel stremsel, kleurstof (betacaroteen E160a)), 1,75% roomkaas (KARNEMELK, room (MELK), zout, zuursel), natuurlijke aroma's, 0,36% parmezaanse kaas (MELK), knoflookgranulaat, specerijen (bevat MOSTERDZAAD), geroosterde uienpoeder, uienpoeder, zeezout, melkzuurbacteriën. E = Door de EU goedgekeurde hulpstof
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Rundvlees
Witte kool
Sperziebonen
Paprika
Cheddarkaas
(Bevat: Melk)
Lente-ui
Tomatensaus
Citroen
Ui
Room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
Zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
Roomkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
Parmezaanse kaas
(Bevat: Melk)
Olijfolie pomace
Zeezout
Knoflook
Zwarte peper
Peper
Gochugaru
Mosterdzaad
(Bevat: Mosterd)
Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
Oven (170 ̊C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.