
Varkenshaas is het meest malse stuk vlees van het varken en je kunt het zelfs rosé eten.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Basmatirijst
½ stuk(s)
Komkommer
½ stuk(s)
Knoflookteen
65 gram
Champignons
100 gram
Varkenshaaspuntjes
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
½ stuk(s)
Ui
5 gram
Sesamzaad
(Bevat: Sesamzaad Kan bevatten: Noten, Pinda's)
2 tl
Wittewijnazijn
¼ tl
Sambal
1.5 el
Zonnebloemolie
250 ml
Water
1 el
Water voor saus
1 tl
Bruine basterdsuiker
naar smaak
Peper en zout



Weetje: Dithiolthionen zijn bioactieve stoffen die voorkomen in knoflook. Ze hebben een positief effect op het cholesterolgehalte en werken als antioxidant.
