HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconNoedels Met Biefstukreepjes In Aziatische Saus
topBanner
Noedels met biefstukreepjes in Aziatische saus

Noedels met biefstukreepjes in Aziatische saus

met courgette, paprika en cashewtopping

Lees meer

Een goed begin is het halve werk. Marineer de biefstukpuntjes al een dag van te voren - zo trekken de smaken goed in voor een extra intense smaakbeleving!

Onze caloriebewuste recepten bevatten meer dan 250 g groenten en minder dan 700 calorieën.

Labels:Lekker snelCaloriebewustExtra groente
Allergenen :Glutenbevattende granenSojaNotenSesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuk(s)

Knoflookteen

2 cm

Verse gember

½ stuk(s)

Rode peper

20 ml

Sojasaus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

2 zakje(s)

Zoete Aziatische saus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

200 gram

Biefstukreepjes

1 stuk(s)

Courgette

1 stuk(s)

Paprika

4 stuk(s)

Bosui

1 zakje(s)

Paprikapoeder

100 gram

Noedels

(BevatGlutenbevattende granen)

20 gram

Cashewstukjes

(BevatNotenKan bevattenPinda's, Sesam)

1 zakje(s)

Gomasio

(BevatSesamzaad)

1 stuk(s)

Wortel

Zelf toevoegen

2 el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2643 kJ
Energie (kcal)632 kcal
Vetten23.0 g
waarvan verzadigd5.0 g
Koolhydraten69 g
waarvan suikers24.0 g
Vezels9 g
Eiwitten33 g
Zout4.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Rasp
Pan met deksel
Wok of hapjespan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Haal de biefstukreepjes uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen. Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de noedels. Pers de knoflook of snijd fijn. Rasp de gember met een fijne rasp. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd fijn. Meng in een kom de knoflook, gember, rode peper, sojasaus en zoete Aziatische saus met de biefstukreepjes.

2

Halveer de courgette in de lengte en snijd schuin in dunne halve plakken. Snijd de paprika in reepjes en snijd de wortel in dunne halve plakken. Snijd de bosui in fijne ringen en bewaar het witte en groene gedeelte apart van elkaar. Verhit 1 el zonnebloemolie per persoon in een wok of hapjespan op middelhoog vuur. Bak de courgette, paprika, wortel, het witte deel van de bosui en het paprikapoeder 6 - 8 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

3

Kook ondertussen de noedels, afgedekt, 3 - 4 minuten in de pan met deksel. Voeg de biefstukreepjes en de marinade toe aan de groenten en bak 2 - 3 minuten mee. Giet de noedels af en voeg ze toe aan de wok of hapjespan. Meng de noedels, groenten en biefstukreepjes goed met elkaar en verhit nog 1 minuut op hoog vuur.

4

Verdeel de noedels over de borden. Garneer met de cashewstukjes, het groene deel van de bosui en de gomasio.