Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie

Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie

met een frisse salade

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Labels:
Familie
Eet mij eerst
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Naanbrood

½ stuk(s)

Ui

1 stuk(s)

Knoflookteen

100 gram

Rundergehakt met köftekruiden

100 gram

Spinazie

65 gram

Rode cherrytomaten

40 gram

Yazzara

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 tl

Witte balsamicoazijn

½ el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

½ el

Extra vierge olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)842 kcal
Energie (kJ)3523 kJ
Vetten41 g
waarvan verzadigd10 g
Koolhydraten71 g
waarvan suikers13 g
Vezels5.8 g
Eiwitten42 g
Zout2 g

Benodigdheden

Koekenpan
Saladekom

Instructies

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 200 graden en bak het naanbrood 4 - 6 minuten, of toast het naanbrood in een broodrooster. Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn.

Rundergehakt bakken
2

Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelmatig vuur en bak de knoflook en ui 2 - 3 minuten.Voeg het rundergehakt toe en bak 3 minuten.Voeg de helft van de spinazie toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

Salade maken
3

Halveer ondertussen de rode cherrytomaten.Meng de cherrytomaten in een saladekom met de overige spinazie, de witte balsamicoazijn en de extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

Tip: Snijd de spinazie klein, zo heb je een minder grove salade.

Serveren
4

Smeer de afgebakken naan in met yazzara. Schep het gehakt met de spinazie erop.Serveer de naanpizza met de salade.