HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconNaanpizza Met Yazzara, Gehakt En Spinazie
topBanner
Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie

Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie

met een frisse salade

Lees meer

Yazzara is een frisse Oosterse groentedip gemaakt van pompoen, wortel, room en gember. Het geeft jouw naanpizza kleur, geur en pit.

Labels:Lekker snelFamilieLekker snel
Allergenen :Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

2 stuk(s)

Naanbrood

1 stuk(s)

Ui

1 stuk(s)

Knoflookteen

200 gram

Rundergehakt met köftekruiden

(Kan bevattenTarwe, Eieren, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten)

200 gram

Spinazie

(Kan bevattenSelderij)

125 gram

Rode cherrytomaten

80 gram

Yazzara

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Extra vierge olijfolie

2 tl

Witte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

1 el

Olijfolie

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kcal)893 kcal
Energie (kJ)3736 kJ
Vetten47.0 g
waarvan verzadigd11.0 g
Koolhydraten71 g
waarvan suikers12.0 g
Vezels7.01 g
Eiwitten42 g
Zout2.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Koekenpan
Saladekom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak het naanbrood 4 - 6 minuten in een warme oven. Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn.

Tip: Je kunt het naanbrood ook vlak voor het beleggen toasten in een broodrooster.

2

Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelmatig vuur en bak de knoflook en ui 2 - 3 minuten. Voeg het rundergehakt toe en bak 3 minuten. Voeg de helft van de spinazie toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

3

Halveer ondertussen de rode cherrytomaten. Snijd de overige spinazie fijn of laat heel. Meng beide in een saladekom met de witte balsamicoazijn, de extra vierge olijfolie, peper en zout.

Tip: Spinazie bevat veel voedingsstoffen waaronder ijzer. IJzer is essentieel voor het vervoeren van zuurstof in ons lichaam, wat bijdraagt aan een energiek gevoel.

4

Smeer de afgebakken naan in met yazzara. Schep het gehakt met de spinazie erop. Serveer de naanpizza met de salade.