Yazzara is een frisse Oosterse groentedip gemaakt van pompoen, wortel, room en gember. Het geeft jouw naanpizza kleur, geur en pit.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Naanbrood
(BevatGlutenbevattende granen)1 stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
200 gram
Rundergehakt met köftekruiden
200 gram
Spinazie
(Kan bevattenSelderij)125 gram
Rode cherrytomaten
80 gram
Yazzara
(BevatMelk (inclusief lactose))1 el
Olijfolie
2 tl
Witte balsamicoazijn
1 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak het naanbrood 4 - 6 minuten in een warme oven. Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn.
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelmatig vuur en bak de knoflook en ui 2 - 3 minuten. Voeg het rundergehakt toe en bak 3 minuten. Voeg de helft van de spinazie toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Halveer ondertussen de rode cherrytomaten. Snijd de overige spinazie fijn of laat heel. Meng beide in een saladekom met de witte balsamicoazijn, de extra vierge olijfolie, peper en zout.
Smeer de afgebakken naan in met yazzara. Schep het gehakt met de spinazie erop. Serveer de naanpizza met de salade.