topBanner
Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie

Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie

met een frisse salade

Lees meer

Yazzara is een frisse Oosterse groentedip gemaakt van pompoen, wortel, room en gember. Het geeft jouw naanpizza kleur, geur en pit.

Labels:FamilyLekker snel
Allergenen :Glutenbevattende granenMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

2 stuk(s)

Naanbrood

(BevatGlutenbevattende granen)

1 stuk(s)

Ui

1 stuk(s)

Knoflookteen

200 gram

Rundergehakt met köftekruiden

200 gram

Spinazie

125 gram

Rode cherrytomaten

80 gram

Yazzara

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

2 tl

Witte balsamicoazijn

1 el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3736 kJ
Energie (kcal)893 kcal
Vetten47.0 g
waarvan verzadigd11.0 g
Koolhydraten71 g
waarvan suikers12.0 g
Vezels7 g
Eiwitten42 g
Zout2.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Koekenpan
Saladekom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak het naanbrood 4 - 6 minuten in een warme oven. Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn.

2

Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelmatig vuur en bak de knoflook en ui 2 - 3 minuten. Voeg het rundergehakt toe en bak 3 minuten. Voeg de helft van de spinazie toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

3

Halveer ondertussen de rode cherrytomaten. Snijd de overige spinazie fijn of laat heel. Meng beide in een saladekom met de witte balsamicoazijn, de extra vierge olijfolie, peper en zout.

4

Smeer de afgebakken naan in met yazzara. Schep het gehakt met de spinazie erop. Serveer de naanpizza met de salade.