HelloFresh
home iconhome iconReceptenarchief
arrow right iconarrow right icon
Fusion recepten
Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie

Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie

met een frisse salade

QUICK & EASY
Lees meer

LET OP: Door beperkingen in de leveringen is naanbrood in sommige boxen vervangen door platbrood.

Dit ingrediënt bevat het allergeen GLUTEN. Controleer voor je begint met koken ALTIJD de allergeneninformatie op de verpakking van de ingrediënten.

De bereidingswijze verandert hierdoor als volgt: Verwarm de oven in stap 1 voor op 200 graden. Bak de platbroden 4-6 minuten in de oven.

Labels:FamilyQuick & easy
Allergenen :Glutenbevattende granenSojaMelk (inclusief lactose)
Voorbereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 1
Ingredienten
hoeveelheden
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

2 stuks

Naanbrood

(BevatGlutenbevattende granen, Soja, Melk (inclusief lactose))

1 stuks

Ui

1 stuks

Knoflookteen

200 g

Rundergehakt met köftekruiden

200 g

Spinazie

(Kan sporen van allergenen bevatten)

125 g

Rode cherrytomaten

80 g

Yazzara

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

2 tl

Witte balsamicoazijn

1 el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)3523 kJ
Energie (kcal)842 kcal
Vetten41.0 g
waarvan verzadigd10.2 g
Koolhydraten71 g
waarvan suikers12.5 g
Vezels9 g
Eiwitten42 g
Zout1.8 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Koekenpan
Saladekom
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Verwarm de oven voor op 200 graden en bak het naanbrood 4 - 6 minuten, of toast het naanbrood in een broodrooster. Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn.

2

Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelmatig vuur en bak de knoflook en ui 2 - 3 minuten. Voeg het rundergehakt toe en bak 3 minuten. Voeg de helft van de spinazie toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

3

Halveer ondertussen de rode cherrytomaten. Meng de cherrytomaten in een saladekom met de overige spinazie (zie TIP), de witte balsamicoazijn en de extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

4

Smeer de afgebakken naan in met yazzara.Schep het gehakt met de spinazie erop.Serveer de naanpizza met de salade.