HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconNaanpizza Met Yazzara, Gehakt En Spinazie
topBanner
Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie

Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie

met een frisse salade

QUICK & EASY
Lees meer
Labels:Lekker snelLekker snel
Allergenen :Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

2 stuk(s)

Naanbrood

1 stuk(s)

Ui

1 stuk(s)

Knoflookteen

200 gram

Rundergehakt met köftekruiden

(Kan bevattenTarwe, Eieren, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten)

200 gram

Spinazie

(Kan bevattenSelderij)

125 gram

Rode cherrytomaten

80 gram

Yazzara

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

2 tl

Witte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

1 el

Olijfolie

1 el

Extra vierge olijfolie

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kcal)506 kcal
Energie (kJ)2117 kJ
Vetten34.93 g
waarvan verzadigd9.8 g
Koolhydraten13.52 g
waarvan suikers8.7 g
Vezels5.91 g
Eiwitten33.82 g
Zout1.7 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Koekenpan
Saladekom
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden en bak het naanbrood 4 - 6 minuten, of toast het naanbrood in een broodrooster. 
  • Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn.
2
  • Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelmatig vuur en bak de knoflook en ui 2 - 3 minuten. 
  • Voeg het rundergehakt toe en bak 3 minuten. 
  • Voeg de helft van de spinazie toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
3
  • Halveer ondertussen de rode cherrytomaten. 
  • Meng de cherrytomaten in een saladekom met de overige spinazie (zie TIP), de witte balsamicoazijn en de extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

Tip: Snijd de spinazie klein, zo heb je een minder grove salade.

4
  • Smeer de afgebakken naan in met yazzara.
  • Schep het gehakt met de spinazie erop.
  • Serveer de naanpizza met de salade.