Dat zelfgemaakte pizza niet lang hoeft te duren bewijst deze naanpizza. Jij belegt, de oven doet de rest!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Rode ui
⅓ stuk(s)
Courgette
25 gram
Zoete aardappel
⅓ zakje(s)
Gedroogde oregano
50 gram
Passata
1 stuk(s)
Naanbrood
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Gluten, Tarwe)
50 gram
Verse geitenkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 ml
Basilicumcrème
1 stuk(s)
Tomaat
1 tl
Witte balsamicoazijn
½ el
Olijfolie
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: De drie verschillende groenten in dit recept zorgen voor variatie. wat belangrijk is om alle nodige vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Hoe meer variatie, hoe beter!
Tip: Heb je na het beleggen van de naanpizza’s nog toppings over? De overige ingrediënten kun je eventueel kleinsnijden en door de salade verwerken. Je kunt ze ook in de koelkast bewaren voor de volgende dag.