Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Alsof wentelteefjes nog niet lekker genoeg zijn! Maak ze deze week van suikerbrood én beleg ze met gebakken peer, cranberrychutney en walnoten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Suikerbrood
(Bevat: Lupine, Gluten, Tarwe, Melk (inclusief lactose), Ei Kan bevatten: Soja, Gluten, Noten, Sesamzaad)
4 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
2 stuk(s)
Peer
40 gram
Cranberrychutney
¼ tl
Gemalen kaneel
150 gram
Yoghurt Griekse stijl
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
40 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Walnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
2
[Plantaardige] melk
2.5 el
[Plantaardige] roomboter
Tip: Is je koekenpan niet groot genoeg om alle plakken in een keer te bakken, gebruik dan twee koekenpannen.
Tip: Heb je wat extra tijd? Rooster de walnoten dan kort in een kleine koekenpan zonder olie.