Skip to main content
Volle rode wijn - Valpolicella, Italië
Volle rode wijn - Valpolicella, Italië

Volle rode wijn - Valpolicella, Italië

Corvina, rondinella en molinara 2018

Lenotti Valpolicella Classico

Druif: corvina, molinara, rondinella Aroma's: delicate fruittonen en een hint van amandelen Alcoholpercentage: 13% Allergenen: sulfiet

Droge, volle en fluweelzachte rode wijn uit de welbekende Noord-Italiaanse wijnstreek Valpolicella. Deze wijn past perfect bij het Premium-recept tagliata di manzo met pestokrieltjes, broccolini en parmigiano reggiano.

Geen 18, geen alcohol.

Allergenen :
Zwaveldioxide en sulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 5 personen

75 cl

Rode wijn

(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)

Voedingswaarden

/ per gerecht

Instructies

1

Lenotti Valpolicella Classico

Druif: corvina, molinara, rondinella Aroma's: delicate fruittonen en een hint van amandelen Alcoholpercentage: 13% Allergenen: sulfiet

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Embeleso Tempranillo (Spanje) als extra

Embeleso Tempranillo (Spanje) als extra

2020 | Fruitige rode wijn met tonen van kruisbes en granaatappel
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Varkenshaas met rodewijnsaus en aardappel-bieslookpuree

Varkenshaas met rodewijnsaus en aardappel-bieslookpuree

met geroosterde pompoen en appel
Kipdrumsticks met rodewijnstoof

Kipdrumsticks met rodewijnstoof

geïnspireerd op coq au vin, met romige aardappelpuree
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Palombe Carignan (Frankrijk) als extra

Palombe Carignan (Frankrijk) als extra

2019 | Soepele rode wijn met hints van zwart fruit en kersen
Modularity: Castellani Campo di Marzo, Salice Salentino (75cl) FR/NL

Modularity: Castellani Campo di Marzo, Salice Salentino (75cl) FR/NL

Campo di Marzo Salice Salentino (Italië) als extra

Campo di Marzo Salice Salentino (Italië) als extra

2021 | Soepel en elegant
Flespompoen gevuld met parelcouscous, brie en walnoten

Flespompoen gevuld met parelcouscous, brie en walnoten

met hasselback-aardappelen, zelfgemaakte jus en salade
Kalfssukade met rodewijnsaus en knapperige pompoenparten

Kalfssukade met rodewijnsaus en knapperige pompoenparten

met kaasplankje als nagerecht
Wijn bij de Gourmetbox

Wijn bij de Gourmetbox

3 verschillende wijnen - 6 flessen
Wijn bij de Kerstbox

Wijn bij de Kerstbox

3 verschillende wijnen - 6 flessen
El Aritza Merlot (Spanje) als extra

El Aritza Merlot (Spanje) als extra

2021 | Soepel en rond
Chiloé Carménère (Chili) als extra

Chiloé Carménère (Chili) als extra

2021 | Soepel en rond
Coq au vin met zilveruitjes en champignons

Coq au vin met zilveruitjes en champignons

met rode wijn, aardappelpuree en een gemengde salade
Verse pappardelle met kalfsstoof

Verse pappardelle met kalfsstoof

met bleekselderij, rode wijn en pecorino
Campo di Marzo Nero d'Avola (Italië) als extra

Campo di Marzo Nero d'Avola (Italië) als extra

2020 | Soepel en vol
Kippendij met paddenstoelenmix, bataatcrème en rode wijnsaus

Kippendij met paddenstoelenmix, bataatcrème en rode wijnsaus

Limited edition (op=op)
Steak met rode-wijnsaus

Steak met rode-wijnsaus

met appel-witlofsalade en Italiaans gekruide aardappelpartjes
Risotto met rode wijn en paddestoelen

Risotto met rode wijn en paddestoelen

met truffel-gruyère crostini's

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Kabeljauwfilet met zeekraal, olijvensalsa en citroen

Kabeljauwfilet met zeekraal, olijvensalsa en citroen

met romige puree, peterselie en tomaat
Romige kip in cheesy preisaus

Romige kip in cheesy preisaus

met rijst, paprika en peterselie
Heekfilet met pistou-aardappelpuree

Heekfilet met pistou-aardappelpuree

met cherrytomaten en spinazie
Pangasiusfilet met boterkappertjes, courgette en peterselie

Pangasiusfilet met boterkappertjes, courgette en peterselie

met tomatenorzo en Siciliaanse kruiden
Italiaanse stijl kalfs-cheeseburger

Italiaanse stijl kalfs-cheeseburger

met bruschettadip, Parmigiano Reggiano en frieten
Romige tahinnoedels met biefstukreepjes

Romige tahinnoedels met biefstukreepjes

met komkommer-pindasalade en ponzu
Stir-fry met noedels en kip

Stir-fry met noedels en kip

met courgette, rode peper en gomasio
Pizzabootje met kipgehakt en een Tex-Mex twist

Pizzabootje met kipgehakt en een Tex-Mex twist

met cheddar, puntpaprika en mais-salsa
Bietenplatbrood met kippendijfilet en chorizo

Bietenplatbrood met kippendijfilet en chorizo

met puntpaprika, zhoug en feta
Steak met romige groenten en Siciliaanse kruiden

Steak met romige groenten en Siciliaanse kruiden

met champignons, courgette en BBQ-rub
Romige rigatoni met geitenkaas en gebakken salie

Romige rigatoni met geitenkaas en gebakken salie

in cherrytomatensaus met geroosterde walnootstukjes
Varkenshaas met verse tagliatelle in truffel-roomsaus

Varkenshaas met verse tagliatelle in truffel-roomsaus

met Grana Padano, rucola en verse kruiden
Cheeseburger met loaded tortillachips

Cheeseburger met loaded tortillachips

met guacamole, pittige mayonaise, mais en tomaat
Familie pasta-avond: Romige fiocchi tricolore in zongedroogde-tomatensaus

Familie pasta-avond: Romige fiocchi tricolore in zongedroogde-tomatensaus

zelf maken, samen genieten!
Amerikaanse stijl gekonfijte eend met smokey saus, mais en spek

Amerikaanse stijl gekonfijte eend met smokey saus, mais en spek

soul-food stijl met cheesy aardappelpuree en peterselie
Geitenkaas op linzensalade met cranberrydressing

Geitenkaas op linzensalade met cranberrydressing

met gezouten amandelen, zoetzure ui en geroosterde zoete aardappel
Gepaneerde sesamkip met pittige broccoli

Gepaneerde sesamkip met pittige broccoli

met sambal-soja-aardappelsalade
Pita's met BBQ-portobello en aioli

Pita's met BBQ-portobello en aioli

met puntpaprika en regenboogkoolsla
Gevulde portobello met geitenkaas en geglaceerde wortels

Gevulde portobello met geitenkaas en geglaceerde wortels

met cashewnoten, verse kruiden en geroosterde aardappelen
Cheesy taco-stijl pasta met smokey ketchup

Cheesy taco-stijl pasta met smokey ketchup

met mais, paprika en peterselie