Kipdrumsticks met rodewijnstoof
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kipdrumsticks met rodewijnstoof

Kipdrumsticks met rodewijnstoof

geïnspireerd op coq au vin, met romige aardappelpuree

Een verschil met de normale champignon, is dat de kastanjechampignon minder vocht bevat. Deze zal daarom minder slinken dan je gewend bent van de witte champignon.

Allergenen :
Sulfiet
Gluten
Gerst
Mosterd
Soja
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd45 minuten
oventijd35 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Kipdrumsticks met baharat-marinade

90 ml

Rode wijn

(Bevat Sulfiet)

125 gram

Kastanjechampignons

250 gram

Aardappelen

½ stuk(s)

Knoflookteen

½ stuk(s)

Wortel

10 ml

Worcestershiresaus

(Bevat Gluten, Gerst, Mosterd, Soja)

2.5 gram

Verse tijm

(Kan bevatten Selderij)

5 gram

Verse bladpeterselie en bieslook

25 gram

Kruidenroomkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

½ stuk(s)

Ui

Zelf toevoegen

75 ml

Zoutarme groentebouillon

1.5 el

[Plantaardige] roomboter

1 tl

Mosterd

1

[Plantaardige] melk

½ el

Bloem

½ tl

Suiker

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3389 kJ
Energie (kcal)810 kcal
Vetten39.8 g
waarvan verzadigd21.7 g
Koolhydraten60.7 g
waarvan suikers11.3 g
Vezels15.5 g
Eiwitten49.6 g
Zout2.9 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier
Hapjespan
Pan

Instructies

Voorbereiden
1
Roosteren
2
Groenten bakken
3
Saus maken
4
Aardappelen koken
5
Serveren
6