Verse mosterdsoep met spek en biologische demi-baguette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Verse mosterdsoep met spek en biologische demi-baguette

Verse mosterdsoep met spek en biologische demi-baguette

950 gram | 3 - 4 porties

Deze romige soep barst van de smaak door de pittige Franse mosterd. Als tegenhanger zit er frisse appel en witte wijn doorheen en uitgebakken spek, waardoor het geheel mooi in balans is. Doop de knapperige baguette in de soep en geniet!

Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd.

Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.

Labels:
Opwarmen
Allergenen :
Tarwe
Gerst
Rogge

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
Bereidingstijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

950 gram

Mosterdsoep met spek

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)300 kcal
Energie (kJ)1256 kJ
Vetten2.8 g
waarvan verzadigd0.5 g
Koolhydraten56.4 g
waarvan suikers1 g
Vezels3.9 g
Eiwitten10.5 g
Zout1.3 g

Instructies

1

Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de baguette 6 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.