Luxe ravioli met varkensworst en pecorino
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Luxe ravioli met varkensworst en pecorino

Luxe ravioli met varkensworst en pecorino

met paddenstoelenmix en bieslook

Beurre noisette is een bereiding van boter die een nootachtige kleur en smaak oplevert. Proef jij het terug in deze verse ravioli van de Pastafabriek?

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
•Eieren
•Tarwe
•Cashewnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd20 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

140 gram

Ravioli met bloemkool en beurre noisette

(Bevat Melk (inclusief lactose), Eieren, Tarwe)

2 stuk(s)

Varkensworstjes met zeezout en zwarte peper

(Kan bevatten Soja, Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij)

1 stuk(s)

Knoflookteen

½ stuk(s)

Ui

175 gram

Gemengde gesneden paddenstoelen

75 ml

Kookroom

(Bevat Melk (inclusief lactose))

20 gram

Bospaddenstoelenpesto

(Bevat Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten Noten, Pinda's)

20 gram

Geraspte pecorino DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

5 gram

Verse bieslook

(Kan bevatten Selderij)

Zelf toevoegen

½ el

[Plantaardige] roomboter

½ stuk(s)

Zoutarm groentebouillonblokje

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4172 kJ
Energie (kcal)997 kcal
Vetten65.9 g
waarvan verzadigd29.7 g
Koolhydraten60.3 g
waarvan suikers9 g
Vezels3.1 g
Eiwitten44.2 g
Zout4.7 g

Benodigdheden

•Pan
•Koekenpan

Instructies

Voorbereiden
1

Pers de knoflook of snijd fijn. Snipper de ui. Breng ruim water aan de kook in een pan voor de ravioli.

Groenten bakken
2

Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de worstjes in 2 - 3 minuten rondom bruin. Voeg de ui en de knoflook toe en bak 1 - 2 minuten. Voeg de paddenstoelenmix toe en bak 3 - 4 minuten mee.

Weetje: Wist je dat paddenstoelen een bron zijn van vitamine B2? Dit houdt je energie op peil en voorkomt ontstekingen. Vooral voor vegetariërs en veganisten is het belangrijk om erop te letten dat je genoeg van deze vitamine binnenkrijgt.

Ravioli koken
3

Kook de ravioli 5 - 6 minuten in de pan. Giet af, maar bewaar wat van het kookvocht.

Saus maken
4

Haal de worstjes uit de pan met de paddenstoelen. Verkruimel het bouillonblokje boven de paddenstoelen. Voeg de kookroom en 2 el kookvocht van de ravioli per persoon toe. Meng goed. Verlaag het vuur en laat 2 - 3 minuten inkoken. Breng op smaak met peper en zout.

Afwerken
5

Snijd ondertussen de worstjes in plakken. Hak de bieslook fijn.

Serveren
6

Verdeel de ravioli over diepe borden. Schep de saus over de ravioli. Besprenkel met de bospaddenstoelenpesto. Werk af met de pecorino, worstplakjes en fijngesneden bieslook.