Skip to main content
Luxe ravioli met varkensworst en pecorino
Luxe ravioli met varkensworst en pecorino

Luxe ravioli met varkensworst en pecorino

met paddenstoelenmix en bieslook

4.4
(99)

Speciaal ingrediënt in je box! De ravioli van de Pastafabriek wordt met liefde bereid, met speciaal Italiaans meel en een vulling van bloemkool en beurre noisette.

Labels:
Speciaal ingrediënt
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Ei
Tarwe
Cashewnoten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd25 minuten
oventijd20 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

140 gram

Ravioli met bloemkool en beurre noisette

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei, Tarwe)

2 stuk(s)

Varkensworstjes met tomaat en rozemarijn

(Kan bevatten: Soja, Gluten, Ei, Mosterd, Selderij)

1 stuk(s)

Knoflookteen

½ stuk(s)

Ui

175 gram

Gemengde gesneden paddenstoelen

75 gram

Kookroom

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

20 gram

Bospaddenstoelenpesto

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten: Noten, Pinda's)

20 gram

Geraspte pecorino DOP

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

5 gram

Verse bieslook

(Kan bevatten: Selderij)

Zelf toevoegen

½ el

[Plantaardige] roomboter

½ stuk(s)

Zoutarm groentebouillonblokje

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)4194 kJ
Energie (kcal)1002 kcal
Vetten66.5 g
waarvan verzadigd30.1 g
Koolhydraten59.8 g
waarvan suikers8 g
Vezels9.1 g
Eiwitten44.2 g
Zout3.8 g

Benodigdheden

Pan
Koekenpan

Instructies

Voorbereiden
1
  • Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn.
  • Breng ruim water aan de kook in een pan voor de ravioli.
  • Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de worstjes in 2 - 3 minuten rondom bruin.
Groenten bakken
2
  • Voeg de ui en de knoflook toe en bak 1 - 2 minuten. Voeg de paddenstoelenmix toe en bak 3 - 4 minuten mee.
  • Kook ondertussen de ravioli 5 - 6 minuten. Bewaar wat van het kookvocht, giet daarna af en laat uitstomen. 
Saus maken
3
  • Haal de worstjes uit de pan. Verkruimel het bouillonblokje boven de pan.
  • Voeg de kookroom en 30 ml kookvocht per persoon toe. Meng goed.
  • Verlaag het vuur en laat 2 - 3 minuten inkoken. Breng op smaak met peper en zout.
  • Snijd ondertussen de worst in plakken. Snijd of knip de bieslook fijn.
Serveren
4
  • Verdeel de ravioli over diepe borden. Schep de saus en de worst eroverheen. 
  • Besprenkel met de bospaddenstoelenpesto. Garneer met de pecorino en de bieslook.

Weetje: Wist je dat ui een bron van vitamine C is? Deze vitamine helpt onder andere het lichaam om ijzer beter uit voeding op te nemen.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders