Met dit recept tover je 258 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
75 gram
Zoete aardappel
¾ stuk(s)
Wortel
¼ stuk(s)
Rode peper
½ blik(ken)
Linzen
½ zakje(s)
Gemalen komijnzaad
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
½ zakje(s)
Ras el hanout
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Passata
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Komkommer
20 gram
Veganaise
(Bevat: Mosterd)
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Sesamzaad, Pinda's, Noten)
1 stuk(s)
Volkoren Libanees platbrood
(Bevat: Gluten, Tarwe)
½ bakje(s)
Harissa
½ el
Olijfolie
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Plantaardige margarine
naar smaak
Peper en zout
Tip: Heeft (plantaardige) yoghurt toch je voorkeur en heb je toevallig yoghurt in huis? Gebruik dan de yoghurt van thuis voor de komkommersaus en om de soep te garneren.