Met dit recept tover je 258 gram groenten per portie op je bord.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Onion
75 g
Sweet potato
¾ piece
Carrot
¼ piece
Red chili pepper
½ can
Lentils
½ sachet(s)
Ground cumin
½ sachet(s)
Middle Eastern spice mix
½ sachet(s)
Ras el hanout
1 piece
Garlic
100 g
Passata
5 g
Fresh flat leaf parsley
(May be present: Selderij)
½ piece
Cucumber
20 g
Vegan mayo
(Contains: Mosterd)
10 g
Pumpkin seeds
(May be present: Sesamzaad, Pinda's, Noten)
1 piece
Wholewheat Lebanese flatbread
(Contains: Gluten, Tarwe)
½ tube
Harissa
½ tablespoon
Olijfolie
½ piece
Zoutarm groentebouillonblokje
½ tablespoon
Plantaardige margarine
to taste
Peper en zout
Tip: Heeft (plantaardige) yoghurt toch je voorkeur en heb je toevallig yoghurt in huis? Gebruik dan de yoghurt van thuis voor de komkommersaus en om de soep te garneren.