"Ragù" en "ragout" klinken misschien hetzelfde, maar ze verschillen in oorsprong en stijl! Ragù is een Italiaanse vleessaus, vaak geserveerd met pasta. Ragout daarentegen is een Franse stoofpot die langzaam wordt gekookt en meestal alleen wordt geserveerd.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Wortel
1 stuk(s)
Wildzwijnburger
90 gram
Linguine
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja)
½ blik(ken)
Cherrytomaten in blik
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
1 stuk(s)
Laurierblad
15 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½
Tomatenpuree
½ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout