
Harissa heeft een unieke smaak, gekenmerkt door kruiden, noten en frisse citrusvruchten. Het is ook ongelooflijk veelzijdig: het kan worden gebruikt als smaakmaker, marinade of zelfs als basis voor stoofschotels en sauzen!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Kabeljauwfilet
(Bevat: Vis)
75 gram
Witte langgraanrijst
½ stuk(s)
Knoflookteen
1.5 stuk(s)
Wortel
¼ stuk(s)
Limoen
25 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
15 gram
Harissa
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
5 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Olijfolie
30 ml
Water
naar smaak
Peper en zout
Tip: Een deel van de knoflook wordt rauw geserveerd. Houd je hier niet van? Bak dan alle knoflook mee in de volgende stap.
Tip: De wortels zijn nu beetgaar. Bak 3 - 5 minuten langer voor zachtere wortels.