Harissa kabeljauw met geglaceerde wortels
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Harissa kabeljauw met geglaceerde wortels

met witte rijst en kruidenyoghurtsaus

Labels:
Caloriebewust
Allergenen :
Vis
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Kabeljauwfilet

(Bevat Vis)

75 gram

Witte langgraanrijst

½ stuk(s)

Knoflookteen

1.5 stuk(s)

Wortel

¼ stuk(s)

Limoen

25 gram

Biologische volle yoghurt

(Bevat Melk (inclusief lactose))

15 gram

Harissa

½ zakje(s)

Midden-Oosterse kruidenmix

5 gram

Verse bladpeterselie en bieslook

Zelf toevoegen

½ stuk(s)

Zoutarm groentebouillonblokje

½ el

[Plantaardige] roomboter

½ el

Honing [of plantaardig alternatief]

½ el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

30 ml

Water

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2521 kJ
Energie (kcal)603 kcal
Vetten15.9 g
waarvan verzadigd6 g
Koolhydraten82.9 g
waarvan suikers19.3 g
Vezels10.9 g
Eiwitten27.4 g
Zout1.3 g

Benodigdheden

Pot
Koekenpan met deksel
Small Frying Pan

Instructies

1
2
3
4