Wist je dat gado gemengd betekent? Deze Indonesische salade wordt ook wel koud gegeten en wordt gekenmerkt door de pindadressing.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
100 gram
Sperziebonen
½ stuk(s)
Mini-komkommer
stuk(s)
Komkommer
100 gram
Gesneden spitskool
75 gram
Jasmijnrijst
60 gram
Pindasaus
(Bevat: Pinda's, Soja, Zwaveldioxide en sulfiet, Tarwe)
80 gram
Tempehblokjes
25 gram
Taugé
¼ el
Zonnebloemolie
180 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout
Tip: Voor een mooi effect laat je tussen elke baan die je eraf schilt een klein stukje groen zitten.
Tip: Hou je van pittig? Voeg dan naar smaak sambal toe aan de satésaus.
Weetje: In sperziebonen zitten belangrijke mineralen, zoals kalium voor het behoud van een gezonde bloeddruk, en zowel ijzer als foliumzuur voor een energiek gevoel.