
Receptontwikkelaar Noah: "Granaatappel duikt steeds vaker op in salades, maar zelden in warme gerechten of sauzen. Zonde - het geeft niet alleen kleur aan je bord, maar ook een heerlijk zoete smaak. Oorspronkelijk komt dit prachtige fruit uit het Midden-Oosten, en daarom wilde ik een recept maken dat haar oorsprong eer aandoet."
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Kippendij
½ stuk(s)
Granaatappel
75 gram
Bulgur
(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Kamut, Khorasan (tarwe), Rogge, Gerst, Gluten, Haver)
10 gram
Amandelschaafsel
(Bevat: Amandelnoten, Noten Kan bevatten: Kamut, Khorasan (tarwe), Rogge, Gerst, Gluten, Haver, Ei, Mosterd, Pinda's, Lupine, Noten, Sesamzaad, Spelt, Soja, Selderij, Tarwe, Zwaveldioxide en sulfiet)
1 stuk(s)
Rode ui
5 gram
Verse munt
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Courgette
½ zakje(s)
Afrikaanse kruidenmix
¼ zakje(s)
Hello Harissa
½ stuk(s)
Knoflookteen
225 ml
Zoutarme kippenbouillon
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout





