Met dit recept tover je 293 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Freekeh
(Bevat: Gluten, Spelt Kan bevatten: Soja)
125 gram
Bloemkool
150 gram
Zoete aardappel
½ zakje(s)
Gemalen komijnzaad
10 gram
Amandelen
(Bevat: Pinda's, Amandelnoten Kan bevatten: Sesamzaad, Noten)
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Sesamzaad, Noten, Pinda's)
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Aubergine
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
30 gram
Kokos alternatief voor yoghurt
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1.5 el
Olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Freekeh heeft een harde korrel, deze blijft hard tijdens het koken.
Weetje: Wist jij dat zoete aardappel niet tot de aardappelfamilie behoort? Zijn karakteristieke kleur komt door de aanwezigheid van betacaroteen, wat in je lijf omgezet kan worden tot vitamine A. Deze vitamine is onder andere goed voor je ogen!
Tip: Heb je geen staafmixer of foodprocessor? Snijd dan de kruiden helemaal fijn en roer deze door de plantaardige yoghurt.