Skip to main content
Eton mess

Eton mess

Van meringue, room en passievrucht

Ken je het verhaal van die enthousiaste hond die een pavlova verpletterde tijdens een picknick op de Britse kostschool Eton? Of het waar is kunnen we je niet garanderen, maar dat deze klassieker van zoet fruit, meringue en room ontzettend lekker is, weten we wel zeker! De traditionele variant wordt gemaakt met aardbeien, maar wij hebben gekozen voor passievrucht, die met zijn zoetzure pitjes voor een feestijke verrassing zorgt.

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Ei

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd20 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

150 ml

Slagroom

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Meringue

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei)

2 stuk(s)

Passievrucht

½ jar

Honing

¼ bag(s)

Shisocress

Zelf toevoegen

1 el

Suiker

Voedingswaarden

/ per gerecht

Instructies

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders