HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconEton Mess
topBanner
Eton mess

Eton mess

Van meringue, room en passievrucht

Lees meer

Ken je het verhaal van die enthousiaste hond die een pavlova verpletterde tijdens een picknick op de Britse kostschool Eton? Of het waar is kunnen we je niet garanderen, maar dat deze klassieker van zoet fruit, meringue en room ontzettend lekker is, weten we wel zeker! De traditionele variant wordt gemaakt met aardbeien, maar wij hebben gekozen voor passievrucht, die met zijn zoetzure pitjes voor een feestijke verrassing zorgt.

Allergenen :Melk (inclusief lactose)Ei

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
6
8
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4
6
8

150 ml

Slagroom

(BevatMelk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Meringue

(BevatMelk (inclusief lactose), Ei)

2 stuk(s)

Passievrucht

½ jar

Honing

¼ bag(s)

Shisocress

Zelf toevoegen

1 el

Suiker

Voedingswaarden/ per gerecht
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
/ per gerecht
Energie (kJ)0 kJ
Energie (kcal)0 kcal
Vetten0.0 g
waarvan verzadigd0.0 g
Koolhydraten0 g
waarvan suikers0.0 g
Vezels0 g
Eiwitten0 g
Zout0.0 g
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon