Elk perenras heeft zijn eigen oogsttijd, waardoor je peren het hele jaar door uit Nederland kunt eten. Toch zijn ze in de herfst vaak het allerlekkerst. Je houdt waarschijnlijk na het maken van dit broodje wat peer over. Kijk dan op ons blog voor een ander lekker recept met peer.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Peer
stuk(s)
Croissant
(Bevat Gluten, Eieren, Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Rucola
(Kan bevatten Selderij)
6 stuk(s)
Alphenaer geitenbrie
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 gram
Walnoten
(Bevat Noten Kan bevatten Noten, Pinda's, Sesamzaad)
naar smaak
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Honing
Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in dunne plakken.
Snijd de croissants doormidden.
Besmeer de croissants met roomboter en beleg deze met wat rucola, 3 plakjes brie, de helft van de peer en de helft van de walnoten.
Besprenkel naar smaak met honing.