Croissant met brie, peer en walnoten
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Croissant met brie, peer en walnoten

Een lekker ontbijtrecept!

Elk perenras heeft zijn eigen oogsttijd, waardoor je peren het hele jaar door uit Nederland kunt eten. Toch zijn ze in de herfst vaak het allerlekkerst. Je houdt waarschijnlijk na het maken van dit broodje wat peer over. Kijk dan op ons blog voor een ander lekker recept met peer.

Allergenen :
Gluten
•Eieren
•Melk (inclusief lactose)
•Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

½ stuk(s)

Peer

stuk(s)

Croissant

(Bevat Gluten, Eieren, Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Rucola

(Kan bevatten Selderij)

6 stuk(s)

Alphenaer geitenbrie

(Bevat Melk (inclusief lactose))

10 gram

Walnoten

(Bevat Noten Kan bevatten Noten, Pinda's, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

naar smaak

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Honing

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)0 kcal
Vetten0 g
waarvan verzadigd0 g
Koolhydraten0 g
waarvan suikers0 g
Vezels0 g
Eiwitten0 g
Zout0 g

Instructies

Snijd de peer in plakken.
1

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in dunne plakken.

Snijd de croissants doormidden.
2

Snijd de croissants doormidden.

Beleg de croissant met brie.
3

Besmeer de croissants met roomboter en beleg deze met wat rucola, 3 plakjes brie, de helft van de peer en de helft van de walnoten.

Besprenkel met honing.
4

Besprenkel naar smaak met honing.