Crackers with Avocado & Eggs
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Crackers with Avocado & Eggs

2 days of breakfast for 2 persons | 4 servings

Labels:
Recept
Allergenen :
Tarwe
•Gerst
•Gluten
•Soja
•Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

12 stuk(s)

Crackers

(Bevat Tarwe, Gerst, Gluten, Soja Kan bevatten Mosterd, Sesamzaad, Lupine)

6 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

2 stuk(s)

Avocado

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2899 kJ
Energie (kcal)693 kcal
Vetten49.6 g
waarvan verzadigd8.2 g
Koolhydraten8.2 g
waarvan suikers2.2 g
Vezels15 g
Eiwitten24.1 g
Zout1.4 g

Instructies

1
  • Boil plenty of water in a saucepan. Carefully transfer 3 eggs to the water and boil for 8 - 10 minutes.
  • Rinse the eggs under cold water, then remove the shell and cut the eggs in half. 
  • Serve half of the crackers on plates. Halve and pit 1 avocado, then remove the skin and mash the flesh with a fork. Spread on the crackers. Top with the egg halves and season with salt and pepper. 
  • Repeat this recipe for a second breakfast the next day.