Skip to main content
Bulgaarse yoghurt met nectarine, meloen, muesli en verse munt
Bulgaarse yoghurt met nectarine, meloen, muesli en verse munt

Bulgaarse yoghurt met nectarine, meloen, muesli en verse munt

Goedemorgen!

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Noten
Zwaveldioxide en sulfiet
Pinda's

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

250 ml

Biologische Bulgaarse yoghurt

2 stuk(s)

Nectarine

8 leaves

Verse munt

40 gram

Muesli

½ stuk(s)

Cantaloupemeloen

Voedingswaarden

Energie (kJ)1464 kJ
Energie (kcal)350 kcal
Vetten8 g
waarvan verzadigd4.1 g
Koolhydraten53 g
waarvan suikers44.9 g
Vezels5 g
Eiwitten13 g
Zout0.5 g

Instructies

1

Verdeel de yoghurt over de ontbijtkommen. Snijd de nectarine door de helft, verwijder de pit en snijd in blokjes. Snijd de verse munt fijn. Roer de helft van de munt door de yoghurt. Verdeel de nectarine en muesli over de kommen en garneer met de overige munt.

2

Snijd de meloen doormidden. Verwijder met een lepel de zaadjes en snijd de meloen in parten. Serveer de meloen apart bij de yoghurt.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Paddington's pokébowl met zalm

Paddington's pokébowl met zalm

met tropische mangosalsa
Rijstnoedels met vegetarische runderstukjes

Rijstnoedels met vegetarische runderstukjes

met roerbakgroenten, gefrituurde uitjes en limoen
Garnalenbowl met avocadocrème en salsa

Garnalenbowl met avocadocrème en salsa

en voor ouders: pinda-kokostopping en Koreaanse kruiden
Mini tortilla's met kruidige kikkererwten

Mini tortilla's met kruidige kikkererwten

met komkommersalade
Bowl met rundermerguez en vadouvan-knoflookrijst

Bowl met rundermerguez en vadouvan-knoflookrijst

met appel, komkommer en babyspinazie
Salade met geroosterde perzik en halloumi

Salade met geroosterde perzik en halloumi

met venkel, parelcouscous en linzen
Sweet & savoury Midden-Oosters stoofje

Sweet & savoury Midden-Oosters stoofje

met kipmerguez, parelcouscous en rozijnen
Dahl met een frisse salsa en naanbrood

Dahl met een frisse salsa en naanbrood

bereid met gember, appel en kokosmelk
Bulgursalade met gegrilde groenten en witte kaas

Bulgursalade met gegrilde groenten en witte kaas

met rozijnen en pompoenpitten
Tortilla's met gehakt in Aziatische gember-limoenmarinade

Tortilla's met gehakt in Aziatische gember-limoenmarinade

met knapperige groenten, mais en pinda's
Aubergine uit de oven met rundergehakt en lamsworstje

Aubergine uit de oven met rundergehakt en lamsworstje

met tomatensaus, parelcouscous, granaatappel en chapati
Kippenbout met gepofte aardappelen met zure room

Kippenbout met gepofte aardappelen met zure room

met balsamico-tomaatjes, salade van meloen en feta en rundermerguez
Wraps met baba ganoush en gekaramelliseerde ui

Wraps met baba ganoush en gekaramelliseerde ui

met ei, frisse groenten en yoghurt-muntsaus
Sweet & savory Midden-Oosters stoofje

Sweet & savory Midden-Oosters stoofje

met kipmerguez, parelcouscous en rozijnen
Volkoren pita met kipgyros

Volkoren pita met kipgyros

met zelfgemaakte Griekse tzaziki
Fusilli met kip in frisse ricottasaus

Fusilli met kip in frisse ricottasaus

met broccoli en parmigiano
Rode curry met volkoren couscous en kippendij

Rode curry met volkoren couscous en kippendij

met frisse yoghurt en verse munt
Salade met geroosterde perzik en serranoham

Salade met geroosterde perzik en serranoham

met venkel, parelcouscous en buffelmozzarella
Platbrood met kipshoarma en zelfgemaakte tzatziki

Platbrood met kipshoarma en zelfgemaakte tzatziki

met gebakken aardappelblokjes
Pitabroodjes met rundergehakt en labne

Pitabroodjes met rundergehakt en labne

met tomaat-komkommersalade en verse munt

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Geroosterde kippendij met paella-stijl rijst

Geroosterde kippendij met paella-stijl rijst

met peterselie, oregano en salami
Kabeljauwfilet in knoflookbotersaus

Kabeljauwfilet in knoflookbotersaus

met gesmoorde prei en sperziebonen
Surinaamse stijl kipcurry

Surinaamse stijl kipcurry

met ei, aardappelen en sperziebonen
Couscousbowl met varkensreepjes, aubergine en tahinsaus

Couscousbowl met varkensreepjes, aubergine en tahinsaus

met gefrituurde uitjes, cherrytomatensalade en verse munt
Wraps met oesterzwammen en knoflook-yoghurtsaus

Wraps met oesterzwammen en knoflook-yoghurtsaus

met aardappeltjes, zoetzure ui en komkommer
Romige spaghetti met citroen en walnoot-basilicumtopping

Romige spaghetti met citroen en walnoot-basilicumtopping

met mini-romatomaten, courgette en spinazie
Veggie cheeseburger met ciabatta

Veggie cheeseburger met ciabatta

met aardappelpartjes, komkommersalade en gekaramelliseerde ui
Ratatouillesoep met ciabatta met camembert

Ratatouillesoep met ciabatta met camembert

met auberginetopping en verse rozemarijn
Cheesy pizza

Cheesy pizza

pick & mix toppings: barbecuesaus, witte kaas en meer!
Kipworstjesbowl met citroenmayonaise

Kipworstjesbowl met citroenmayonaise

met couscous, verse kruiden en courgette
Parelcouscous met geitenkaasbolletjes en pesto

Parelcouscous met geitenkaasbolletjes en pesto

met courgette, venkel en geroosterde pompoenpitten
Hoisin-kipburger met komkommersalade

Hoisin-kipburger met komkommersalade

op een wortelbroodje met aardappelpartjes en taugé
Steak met Thaise stijl salade en pinda's

Steak met Thaise stijl salade en pinda's

met sesam-limoendressing, paarse wortel en bruine rijst
Varkenshaas met Parmigiano-witlofgratin

Varkenshaas met Parmigiano-witlofgratin

met romige mosterdsaus en tomaat-rucolasalade
Zalmfilet met mangochutney

Zalmfilet met mangochutney

met furikake-rijst, verse dille en ingelegde ui
Gemarineerde steak met salade van courgettelinten

Gemarineerde steak met salade van courgettelinten

met rucola, aardappelen, tomaat en dille
Romige spinaziedahl met tofu

Romige spinaziedahl met tofu

met gouden rijst en komkommeryoghurt
Kipfilet met kruidige groentestoof

Kipfilet met kruidige groentestoof

met gedroogde abrikozen, amandelschaafsel en Midden-Oosterse kruidenmix
Kabeljauwfilet op romige venkelrisotto

Kabeljauwfilet op romige venkelrisotto

met sperziebonen, Parmigiano Reggiano en spinazie
Kipfilet in hollandaisesaus

Kipfilet in hollandaisesaus

met sperziebonen en gebakken rozemarijnkrieltjes