Breakfast bowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Breakfast bowl

with three variations of toppings | 2 servings per day

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
•Cashewnoten
•Amandelnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd5 minuten
oventijd5 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1000 gram

Bio yoghurt Griekse stijl

(Bevat Melk (inclusief lactose))

125 gram

Blauwe bessen

2 stuk(s)

Passievrucht

2 stuk(s)

Mango

30 gram

Cashewstukjes

(Bevat Cashewnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

20 gram

Kokosrasp

(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)

30 gram

Amandelschaafsel

(Bevat Amandelnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

naar smaak

Honing [of plantaardig alternatief]

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4702 kJ
Energie (kcal)1124 kcal
Vetten72.2 g
waarvan verzadigd38.5 g
Koolhydraten76.3 g
waarvan suikers44.4 g
Vezels9.8 g
Eiwitten32.2 g
Zout1 g

Benodigdheden

•Koekenpan

Instructies

1
  • Heat a clean frying pan over medium-high heat and toast the shaved almonds for 4 - 5 minutes, or until golden.
  • Peel and dice 1 mango. 
  • Divide a third of the yogurt over two bowls. Garnish with the mango and the shaved almonds. 
  • Add honey to taste. 
2
  • Divide a third of the yogurt over two bowls. 
  • Garnish with the blueberries and cashews. 
  • Add honey to taste. 
3
  • Halve the passion fruits.
  • Peel and dice 1 mango. 
  • Divide a third of the yogurt over two bowls. Scoop out the passion fruit pulp and add it to the yogurt, along with the mango and desiccated coconut.
  • Add honey to taste.