Vandaag bereid je een verse ravioli met romige burrata en knapperige pistachenootjes. Deze restaurantwaardige maaltijd zet je binnen 20 minuten op tafel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
140 gram
Verse ravioli met spinazie en ricotta
25 gram
Coburgerham
100 gram
Artisjokharten
20 gram
Rucola
10 gram
Pistachenoten
¼ blik(ken)
Cherrytomaten in blik
½ stuk(s)
Rode ui
½ bol(len)
Burrata
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
40 gram
Geroosterde-paprikasaus
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Olijfolie
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: De artisjokharten zijn sterk van smaak. Voeg eventueel minder toe naar smaak en proef goed tussendoor.
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de benodigde hoeveelheid van het bouillonblokje.