
Vandaag bereid je een verse ravioli met romige burrata en knapperige pistachenoten. Deze restaurantwaardige maaltijd zet je binnen 20 minuten op tafel!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
140 gram
Verse ravioli met spinazie en ricotta
(Bevat: Ei, Tarwe, Melk (inclusief lactose))
40 gram
Serranoham
20 gram
Rucola
10 gram
Pistachenoten
(Bevat: Pistachenoten Kan bevatten: Sesamzaad, Pinda's, Noten)
⅓ blik(ken)
Cherrytomaten in blik
½ stuk(s)
Ui
½ bol(len)
Burrata
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
40 gram
Geroosterde-paprikasaus
½ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout



Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de benodigde hoeveelheid van het bouillonblokje.
