
Vandaag bereid je een verse ravioli met romige burrata en knapperige pistachenoten. Deze restaurantwaardige maaltijd zet je binnen 20 minuten op tafel!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
140 g
Fresh ravioli with spinach & ricotta
(Contains: Ei, Tarwe, Melk (inclusief lactose))
40 g
Serrano ham
20 g
Arugula
10 g
Pistachio nuts
(Contains: Pistachenoten May be present: Sesamzaad, Pinda's, Noten)
⅓ can
Tinned cherry tomatoes
½ piece
Onion
½ bulb(s)
Burrata
(Contains: Melk (inclusief lactose))
40 g
Roasted bell pepper sauce
½ tablespoon
Olive oil
¼ piece
Low sodium vegetable stock cube
to taste
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper



Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de benodigde hoeveelheid van het bouillonblokje.
