Vandaag bereid je een verse ravioli met romige buffelmozzarella en knapperige pistachenootjes. Deze restaurantwaardige maaltijd zet je binnen 20 minuten op tafel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
140 gram
Verse ravioli met ricotta, rucola en zongedroogde tomaat
25 gram
Coburgerham
100 gram
Artisjokharten
20 gram
Rucola
10 gram
Pistachenoten
¼ blik(ken)
Cherrytomaten in blik
½ stuk(s)
Ui
½ bol(len)
Buffelmozzarella
(Bevat Melk (inclusief lactose))
40 gram
Geroosterde-paprikasaus
½ el
Olijfolie
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
Laat de artisjokharten uitlekken in een vergiet. Snijd de artisjokharten daarna in kwarten. Snijd eventueel grote stukken nog een keer doormidden. Snijd de ui in halve ringen. Hak de pistachenoten grof.
Verhit ½ el olijfolie per persoon in een wok of hapjespan en fruit de ui 2 minuten op laag vuur. Voeg daarna de artisjokharten, cherrytomaten uit blik en de geroosterde paprikasaus toe. Laat de saus 5 minuten pruttelen op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.
Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de ravioli en verkruimel 1/4 bouillonblokje per persoon erboven. Haal de ravioli voorzichtig los van elkaar en kook, afgedekt, in 4 - 6 minuten gaar. Giet daarna af en meng met de geroosterde paprika-tomatensaus.
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de benodigde hoeveelheid van het bouillonblokje.
Verdeel de rucola over de borden en verdeel de pasta erover. Scheur de buffelmozzarella en coburgerham uit elkaar en verdeel over de pasta. Garneer met de pistachenoten. Werk af met extra vierge olijfolie naar smaak en eventueel wat versgemalen zwarte peper.