Antipasto pasta met coburgerham
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Antipasto pasta met coburgerham

Antipasto pasta met coburgerham

met geroosterde paprika-tomatensaus en pistachenoten

Vandaag bereid je een verse ravioli met romige buffelmozzarella en knapperige pistachenootjes. Deze restaurantwaardige maaltijd zet je binnen 20 minuten op tafel!

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd20 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

140 gram

Verse ravioli met ricotta, rucola en zongedroogde tomaat

25 gram

Coburgerham

100 gram

Artisjokharten

20 gram

Rucola

10 gram

Pistachenoten

¼ blik(ken)

Cherrytomaten in blik

½ stuk(s)

Ui

½ bol(len)

Buffelmozzarella

(Bevat Melk (inclusief lactose))

40 gram

Geroosterde-paprikasaus

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

naar smaak

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

¼ stuk(s)

Zoutarm groentebouillonblokje

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)775 kcal
Energie (kJ)3244 kJ
Vetten42 g
waarvan verzadigd17 g
Koolhydraten60 g
waarvan suikers12 g
Vezels7.8 g
Eiwitten36 g
Zout5 g

Benodigdheden

Vergiet
Wok of hapjespan
Wok of hapjespan
Pan met deksel

Instructies

Snijden
1

Laat de artisjokharten uitlekken in een vergiet. Snijd de artisjokharten daarna in kwarten. Snijd eventueel grote stukken nog een keer doormidden. Snijd de ui in halve ringen. Hak de pistachenoten grof.

Saus maken
2

Verhit ½ el olijfolie per persoon in een wok of hapjespan en fruit de ui 2 minuten op laag vuur. Voeg daarna de artisjokharten, cherrytomaten uit blik en de geroosterde paprikasaus toe. Laat de saus 5 minuten pruttelen op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.

Pasta koken
3

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de ravioli en verkruimel 1/4 bouillonblokje per persoon erboven. Haal de ravioli voorzichtig los van elkaar en kook, afgedekt, in 4 - 6 minuten gaar. Giet daarna af en meng met de geroosterde paprika-tomatensaus.

Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de benodigde hoeveelheid van het bouillonblokje.

Serveren
4

Verdeel de rucola over de borden en verdeel de pasta erover. Scheur de buffelmozzarella en coburgerham uit elkaar en verdeel over de pasta. Garneer met de pistachenoten. Werk af met extra vierge olijfolie naar smaak en eventueel wat versgemalen zwarte peper.