Skip to main content
Warme havermoutcrumble
Warme havermoutcrumble

Warme havermoutcrumble

met een toefje romige kwark

Allergenen :
Noten
Gluten
Pinda's
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

3 stuk(s)

Dadelstukjes

40 gram

Pecannoten

(Bevat: Noten)

15 gram

Zonnebloempitten

(Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad)

10 gram

Kokosrasp

(Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad)

50 gram

Havermout

(Bevat: Gluten)

2 stuk(s)

Pindakaas

(Bevat: Pinda's)

Zelf toevoegen

1 stuk(s)

Honing

2 el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)2494 kJ
Energie (kcal)596 kcal
Vetten37 g
waarvan verzadigd9 g
Koolhydraten49 g
Vezels7 g
Eiwitten14 g

Benodigdheden

Kom
Oven
Steelpan
Bakpapier
Bakplaat

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de dadels klein, verkruimel de pecannoten en meng in een kom. Voeg de zonnebloempitten, kokosrasp en havermout toe. Bewaar apart.

Meng de pindakaas, honing en roomboter in de pan.
2

Meng de pindakaas, honing, roomboter en 2 el water per persoon in een steelpan en laat al roerende op laag vuur smelten. Zet het vuur daarna uit.

verdeel het mengsel over de bakplaat.
3

Voeg het havermoutmengsel toe aan steelpan en meng goed door. Schep daarna op een bakplaat met bakpapier en bak 15 – 20 minuten in de oven. Laat daarna wat afkoelen.

Serveer het ontbijt, eet smakelijk!
4

Verdeel de havermoutcrumble over kommen en schep er een flinke lepel kwark bij.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Pittige roerbak met udonnoedels en gemarineerde eieren

Pittige roerbak met udonnoedels en gemarineerde eieren

met sperziebonen, honingpinda's en komkommersalade
Vegan massaman curry

Vegan massaman curry

met aardappel, kikkererwten en courgette
Lauwwarme salade met garnalen, geitenkaas en kerriedressing

Lauwwarme salade met garnalen, geitenkaas en kerriedressing

met orzo, avocado, cherrytomaten en appel
Groene curry met kipgehakt en courgettesaus

Groene curry met kipgehakt en courgettesaus

met paprika en koriander
Kipspiezen met geurige kokosrijst

Kipspiezen met geurige kokosrijst

Met satéstokjes van citroengras en zelfgemaakte seroendeng
Koolrabiquiche met oude kaas en rozemarijn

Koolrabiquiche met oude kaas en rozemarijn

met zonnebloempitten en een komkommersalade
Kipburger met rode pesto, mozzarella

Kipburger met rode pesto, mozzarella

met gegrilde puntpaprika en frisse salade met zonnebloempitten
Verse tagliatelle met gebakken paddenstoelen

Verse tagliatelle met gebakken paddenstoelen

met salieboter, semi-gedroogde tomaten en rucola
Linguine stirfry met kippendij en pinda's

Linguine stirfry met kippendij en pinda's

met broccoli en wortel in honing-gemberdressing
Fluweelzachte broccolisoep met pittige blauwe kaas

Fluweelzachte broccolisoep met pittige blauwe kaas

met knoflookbrood en zonnebloempitten
Siciliaanse caponata met aubergine en rozijntjes

Siciliaanse caponata met aubergine en rozijntjes

met een romige aardappelpuree, olijven en kappertjes
Smoothie met banaan

Smoothie met banaan

met kokosmelk en dadelstukjes
Pita met vegetarische groenteballetjes in pindasaus

Pita met vegetarische groenteballetjes in pindasaus

met geroerbakte spitskool en zoetzuur
Romige pindakaasnoedels met crispy tempeh

Romige pindakaasnoedels met crispy tempeh

met champignons en spinazie
Raapstelensoep met kruidenkaas, zonnebloempitten en knoflookbrood

Raapstelensoep met kruidenkaas, zonnebloempitten en knoflookbrood

In dit recept maak je het knoflookbrood zelf
Gevulde paprika’s met parelcouscous, zonnebloempitten en grana padano

Gevulde paprika’s met parelcouscous, zonnebloempitten en grana padano

Knapperige paprika’s met zachte parelcouscous en zonnebloempitten
Double Veggie - Plaattaart met pompoen en geitenkaas

Double Veggie - Plaattaart met pompoen en geitenkaas

met extra salade van peer, rode biet, cherrytomaten en walnoot
Spinazie-noedelsalade met pinda-gemberdressing

Spinazie-noedelsalade met pinda-gemberdressing

met een gekookt eitje
Green smoothiebowl met avocado en mango

Green smoothiebowl met avocado en mango

met kokos, banaan, kiwi en spinazie
Indische varkenshaasreepjes met Aziatische groenten en kokos

Indische varkenshaasreepjes met Aziatische groenten en kokos

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Italiaanse stijl tortellonisoep met spinazie

Italiaanse stijl tortellonisoep met spinazie

met Italiaanse kaas en basilicumcrème
Singapore stijl noedels met garnalen en buikspek

Singapore stijl noedels met garnalen en buikspek

geïnspireerd op Hokkien Mee, met gefrituurde uitjes en limoen
Lomo saltado stijl biefstukreepjes met frietjes

Lomo saltado stijl biefstukreepjes met frietjes

Peruaanse klassieker, met tomaat, peterselie en paprika
Romige kipgehaktballetjes met orzo en broccoli

Romige kipgehaktballetjes met orzo en broccoli

één simpel recept, met extra smaken voor ouders!
Sticky kalkoensaté met gesmoorde kokosboontjes

Sticky kalkoensaté met gesmoorde kokosboontjes

met rijst, rode peper en gele currykruiden
Romige groenelinzenstoof met pecorino

Romige groenelinzenstoof met pecorino

met boerenkool en knoflook-maanzaadbroodje
Pesto mac & cheese met kaasblokjes en mozzarella

Pesto mac & cheese met kaasblokjes en mozzarella

met verborgen groenten voor kinderen: broccoli
Kikkererwtencurry met zoete aardappel

Kikkererwtencurry met zoete aardappel

met rijst, abrikozenchutney en verse kruiden
Goedgevulde couscousbowl met witte kaas

Goedgevulde couscousbowl met witte kaas

met zoete aardappel, citroen, amandelen en komkommer
Entrecote met sinaasappelgeglaceerde wortels en amandelschaafsel

Entrecote met sinaasappelgeglaceerde wortels en amandelschaafsel

met zoete-aardappelpuree, uienjus en komkommersalade
Keto-vriendelijke varkenshaassalade met witte kaas en komkommeryoghurt

Keto-vriendelijke varkenshaassalade met witte kaas en komkommeryoghurt

met geroosterde aubergine, botersla en cashewstukjes
Kaasschnitzel met knoflookkrieltjes

Kaasschnitzel met knoflookkrieltjes

met romige komkommer-appelsalade en verse kruiden
Vistaco's met avocado-kiwisalsa en zure room

Vistaco's met avocado-kiwisalsa en zure room

met jalapeño, rodekool en verse kruiden
Frisse krieltjessalade met tonijn en witte kaas

Frisse krieltjessalade met tonijn en witte kaas

met kappertjes, sperziebonen en verse dille
Kipfilethaasje in zoete sojasaus met pikante honingpinda's

Kipfilethaasje in zoete sojasaus met pikante honingpinda's

met knoflookrijst, paksoi en wortel
Vlaamse stijl saucijzenbroodjes

Vlaamse stijl saucijzenbroodjes

met zelfgemaakte appelmoes en rauwkost
Romige zoete-aardappeldahl met naan

Romige zoete-aardappeldahl met naan

met pompoenpittensalsa, limoen en spinazie
Stir-fry met pittige tempeh in zoete Aziatische saus

Stir-fry met pittige tempeh in zoete Aziatische saus

met aardappelpartjes en groenten
Kippendijreepjes in gele currysaus

Kippendijreepjes in gele currysaus

met bloemkoolrijst en paprika
Plantaardige schnitzel met knoflook-gemberrijst

Plantaardige schnitzel met knoflook-gemberrijst

met zoetzure rauwkost, zoete Aziatische saus en gomasio