Skip to main content
Verse doperwten-muntsoep en demi-baguette
Verse doperwten-muntsoep en demi-baguette

Verse doperwten-muntsoep en demi-baguette

950 gram | 3 - 4 porties | 274 gram groente

Bij erwtensoep denk je misschien aan winter, maar deze frisse vegetarische soep van doperwtjes, munt en zure room is alles behalve winters! Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd. Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.

INGREDIËNTEN: water, 29% doperwten, 7% aardappel, 5% zure room (melk), <1% munt, ui, raapzaadolie, tapiocazetmeel, peper, vegetarische kipbouillon (natuurlijk aroma, zout, raapzaadolie), zout.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7⁰C). Na openen beperkt houdbaar. Beker overgieten in een pan en langzaam opwarmen. Af en toe doorroeren. Niet laten koken.

HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland

Labels:
Veggie
Opwarmen
Allergenen :
Tarwe
Gerst
Rogge

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

950 gram

Doperwten-muntsoep

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat: Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten: Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja)

Voedingswaarden

Energie (kcal)300 kcal
Energie (kJ)1256 kJ
Vetten2.8 g
waarvan verzadigd0.5 g
Koolhydraten56.4 g
waarvan suikers1 g
Vezels3.9 g
Eiwitten10.5 g
Zout1.3 g

Instructies

1

Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de baguette 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Zomerse soep met courgette en dille

Zomerse soep met courgette en dille

met zelfgemaakte croutons en pesto-bruschetta's
Broodje brie met gekarameliseerde ui

Broodje brie met gekarameliseerde ui

met frisse krieltjessalade met appel
Pastinaaksoep met truffelolie en krokant ontbijtspek

Pastinaaksoep met truffelolie en krokant ontbijtspek

met zure room en een baguette met knoflookboter
Demi-baguette met gerookte zalm en hollandaisesaus

Demi-baguette met gerookte zalm en hollandaisesaus

met gekookt eitje, gebakken aardappeltjes en salade
Philly cheesesteak met zelfgemaakte kaassaus

Philly cheesesteak met zelfgemaakte kaassaus

met paprika, ui, frisse koolsla en aardappelpartjes
Tomaat-mozzarella brood uit de oven

Tomaat-mozzarella brood uit de oven

2 porties | met Italiaanse kruiden en basilicum
Broodje knapperige varkensfilet in Japanse stijl

Broodje knapperige varkensfilet in Japanse stijl

geïnspireerd op katsu sando, met tonkatsusaus en gember-koolsla
Vegetarische burger op Italiaanse wijze

Vegetarische burger op Italiaanse wijze

met tomatensalsa en gemengde salade
Baguette met pulled jackfruit en Mexicaanse kruiden

Baguette met pulled jackfruit en Mexicaanse kruiden

met ovenfriet, koolsla en walnootjes
Broodje kipgehaktballen met Mexicaanse twist

Broodje kipgehaktballen met Mexicaanse twist

met salade van mais, tomaat en chili-mayonaise
Zelfgemaakt knoflookbrood met kaas en pesto als extra

Zelfgemaakt knoflookbrood met kaas en pesto als extra

om te delen | met cheddar en Italiaanse kaas
Sticky buikspek op witte demi-baguette met pittige frietjes

Sticky buikspek op witte demi-baguette met pittige frietjes

geïnspireerd op bánh mì, met sojabonensalade en sambalmayonaise
Broodje pulled paddenstoelen met dragonmayonaise

Broodje pulled paddenstoelen met dragonmayonaise

met zoetzure radijsjes en aardappeltjes met kaas
Mediterrane vissoep met grote garnalen

Mediterrane vissoep met grote garnalen

met zelfgemaakte toastjes en gerookte-paprikamayonaise
Broodje vegetarische schnitzel met kimchi-mayonaise

Broodje vegetarische schnitzel met kimchi-mayonaise

met zoetzure komkommer, wortel, gebakken spitskool en frietjes
Cheesy knoflookbrood als extra

Cheesy knoflookbrood als extra

Bijgerecht | met cheddar en parmigiano reggiano
Geitenkaassalade met crostini

Geitenkaassalade met crostini

met cranberrychutney, appel en walnoten
Broodje met zelfgemaakte pulled chicken

Broodje met zelfgemaakte pulled chicken

met ingelegde komkommer en wortel-gembersalade
Broodje rookworst met gebakken rode ui en augurk

Broodje rookworst met gebakken rode ui en augurk

met honing-mosterdsaus en een fruitige salade
Broodje rookworst met honing-mosterdsaus

Broodje rookworst met honing-mosterdsaus

met gefrituurde rode ui, augurk en een frisse salade

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Steak met bearnaiseboter

Steak met bearnaiseboter

met gemengde paddenstoelen, spinazie en krieltjes
Mexicaanse stijl biefstukreepjes met geroosterde zoete-aardappelbowl

Mexicaanse stijl biefstukreepjes met geroosterde zoete-aardappelbowl

met avocado en tomatensalsa
Pizza met serranoham, burrata en bosbessensaus

Pizza met serranoham, burrata en bosbessensaus

met cherrytomaten, basilicum en rucola
Parelcouscoussalade met perzik en romige witte kaas

Parelcouscoussalade met perzik en romige witte kaas

met courgette, rucola, linzen en amandelschaafsel
Spaghetti met gehaktballetjes in romige tomatensaus

Spaghetti met gehaktballetjes in romige tomatensaus

met prei, champignons en Mexicaanse kruiden
Boerenworst met dillemayonaise

Boerenworst met dillemayonaise

met gebakken aardappelblokjes en sperziebonen
Sticky teriyaki kippenvleugels

Sticky teriyaki kippenvleugels

met bulgogirijst, groenten en sesamzaadjes
Romige penne met warmgerookte zalm

Romige penne met warmgerookte zalm

in prei-spinaziesaus met citroen en dille
Fiocchi tricolore alla ragù bianco met kip en Parmigiano Reggiano

Fiocchi tricolore alla ragù bianco met kip en Parmigiano Reggiano

verborgen courgette en broccoli! | met basilicumcrème en Italiaanse kruiden
Hartige strudel met kip-kalkoengehakt en groenten

Hartige strudel met kip-kalkoengehakt en groenten

met kleine salade en witte kaas
Misozalm met salade met sesamdressing

Misozalm met salade met sesamdressing

met gezouten pinda's, ingelegde ui en gele wortel
Platbroodpizza's met champignons en paprika

Platbroodpizza's met champignons en paprika

met mozzarella en Midden-Oosterse kruiden
Bulgurbowl met avocado en witte kaas

Bulgurbowl met avocado en witte kaas

met verse kruiden, amandelschaafsel en gedroogde cranberry's
Geroosterde aubergine met tahinsaus

Geroosterde aubergine met tahinsaus

met witte kaas en tomatencouscous
Kruidige visstoof met kokosmelk

Kruidige visstoof met kokosmelk

geïnspireerd op Braziliaanse moqueca, met rijst en koriander
BBQ veggie gehaktballetjes met krieltjes

BBQ veggie gehaktballetjes met krieltjes

met sinaasappelmayo, geroosterde groenten en Surinaamse kruidenmix
Pittige 'butter tofu' curry met romige kokossaus

Pittige 'butter tofu' curry met romige kokossaus

met rijst, koriander en paprika
Romige rigatoni met blauwe kaas

Romige rigatoni met blauwe kaas

met paddenstoelen, witlof en peterselie
Gepaneerde pangasiusfilet met sticky soja-groenten

Gepaneerde pangasiusfilet met sticky soja-groenten

met knoflook-gemberrijst en furikake
Pompoen-pindasoep

Pompoen-pindasoep

met platbrood en gekookt ei