Vandaag snelle ramen op het menu! Je brengt deze Japanse noedelsoep op smaak met gomasio - een Japanse smaakmaker van gemalen sesamzaadjes en een snuf zout.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 cm
Verse gember
175 gram
Gemengde paddenstoelen
1 stuk(s)
Knoflookteen
3 stuk(s)
Bosui
1 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(BevatSoja, Gluten, Tarwe)20 ml
Sojasaus
(BevatSoja, Gluten, Tarwe)2 stuk(s)
Eieren
(BevatEieren)100 gram
Noedels
(BevatGluten, Tarwe)1 stuk(s)
Paksoi
1 zakje(s)
Gomasio
(BevatSesamzaad)1 stuk(s)
Wortel
2 tl
Roomboter
2 el
Zonnebloemolie
800 ml
Paddenstoelenbouillon
Tip: Tip 1: Heb je geen paddenstoelenbouillon in huis? Gebruik dan groentebouillon. Tip 2: Let je op je zoutinname? Gebruik dan een natriumarm bouillonblokje.
Tip: Let je op je zoutinname? Laat de sojasaus dan achterwege en voeg eventueel later naar smaak toe.
Tip: Ei is, naast vette vis, een van de weinige ingrediënten die rijk zijn aan vitamine D. Deze vitamine krijgen veel mensen te weinig binnen, zeker in de winter met weinig zon.