Er wordt aangenomen dat peren oorspronkelijk uit de Kaukasus komen en zich meer dan 4000 jaar geleden naar Europa verspreidden! De oude Grieken waardeerden dit fruit niet alleen vanwege de smaak, maar ook vanwege de vermeende gezondheidsvoordelen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Aardappelen
¾ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Peer
½ stuk(s)
Rode ui
10 gram
Walnootstukjes
40 gram
Blauwekaasblokjes
40 gram
Rucola en veldsla
1 el
Olijfolie
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
½ tl
Wittewijnazijn
¼ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je serveert de ui rauw. Houd je hier niet van? Bak de ui dan mee met de peer.