Met dit recept tover je 255 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ blik(ken)
Kikkererwten
75 gram
Zoete aardappel
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
40 gram
Quinoa
5 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Sesamsamen, Erdnüsse, Schalenfrüchte)
½ bosje(s)
Radijs
125 gram
Rode cherrytomaten
¼ stuk(s)
Citroen
20 gram
Rucola
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
65 gram
Kokos alternatief voor yoghurt
½ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist jij dat quinoa geen graansoort is, maar tot de pseudogranen gerekend wordt? Naast dat quinoa heel divers in gebruik is, is het ook een bron van eiwitten! Per 100 gram bevat het maar liefst 15 gram eiwit! Dus een perfecte aanvulling op een vegetarisch of veganistisch voedingspatroon!
Tip: Niks verspillen? Je kunt het radijsblad ook toevoegen aan de salade!
Tip: Citroenpartje over? Serveer deze dan bij de salade.