Met dit recept tover je 255 gram groenten per portie op je bord.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ can
Chickpeas
75 g
Sweet potato
½ piece
Onion
1 piece
Garlic
½ sachet(s)
Middle Eastern spice mix
40 g
Quinoa
5 g
Pumpkin seeds
(May be present: Sesamzaad, Pinda's, Noten)
½ bunch
Radish
125 g
Red cherry tomatoes
¼ piece
Lemon
20 g
Arugula
5 g
Fresh flat leaf parsley & mint
65 g
Coconut yogurt alternative
½ tablespoon
Olijfolie
¼ piece
Zoutarm groentebouillonblokje
½ tablespoon
Extra vierge olijfolie
to taste
Peper en zout
Weetje: Wist jij dat quinoa geen graansoort is, maar tot de pseudogranen gerekend wordt? Naast dat quinoa heel divers in gebruik is, is het ook een bron van eiwitten! Per 100 gram bevat het maar liefst 15 gram eiwit! Dus een perfecte aanvulling op een vegetarisch of veganistisch voedingspatroon!
Tip: Niks verspillen? Je kunt het radijsblad ook toevoegen aan de salade!
Tip: Citroenpartje over? Serveer deze dan bij de salade.