Pangasius is een vis afkomstig uit Zuidoost-Azië. Qua smaak en textuur is het vergelijkbaar met kabeljauw en schelvis, en het is een geweldige bron van omega-3-vetzuren en eiwitten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Vietnamese saus
Zoete Aziatische saus
½ zakje(s)
Kerriepoeder
200 gram
Groentemix met wittekool
Ongezouten pinda's
½ stuk(s)
Citroen
Volkoren noedels
Heekfilet
½ el
Zonnebloemolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
1 el
Bloem
½ el
[Zoutarme] ketjap manis
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Dithiolthionen zijn bioactieve stoffen die voorkomen in knoflook. Ze hebben een positief effect op het cholesterolgehalte en werken als antioxidant.