HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconNoedels Met Oosters Gekruide Kippendij
topBanner
Noedels met oosters gekruide kippendij

Noedels met oosters gekruide kippendij

QUICK & EASY
Lees meer

.

Labels:Eten binnen 3 dagenLekker snel
Allergenen :Glutenbevattende granenSoja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

½ stuk(s)

Rode peper

1.5 stuk(s)

Knoflookteen

3 gram

Oosters gekruide kippendijstukjes

600 gram

Groentemix met peultjes

1200 ml

Sojasaus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

60 gram

Noedels

(BevatGlutenbevattende granen)

Zelf toevoegen

600 el

Zonnebloemolie

4 el

Ketjap

6 naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3142 kJ
Energie (kcal)751 kcal
Vetten22.0 g
waarvan verzadigd4.3 g
Koolhydraten96 g
waarvan suikers11.5 g
Vezels8 g
Eiwitten37 g
Zout4.3 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Wok
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

• Kook ruim water in een pan met deksel voor de noedels.  • Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn.  • Pers de knoflook of snijd fijn.

2

• Verhit de zonnebloemolie in een wok met deksel en bak de kippendijreepjes 2 - 3 minuten op middelhoog vuur. • Voeg de rode peper, knoflook en groentemix toe. Voeg de sojasaus en ketjap toe en bak, afgedekt, 5 - 7 minuten. • Breng op smaak met peper en zout.

3

• Breek ondertussen de noedels boven de pan met deksel en kook, afgedekt, 3 - 4 minuten op middelhoog vuur. Giet daarna af.  • Voeg de noedels toe aan de wok en roerbak nog 1 minuut op hoog vuur.

4

Verdeel het gerecht over de borden en voeg ketjap naar smaak toe.