.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Rode peper
1.5 stuk(s)
Knoflookteen
3 gram
Oosters gekruide kippendijstukjes
600 gram
Groentemix met peultjes
1200 ml
Sojasaus
(BevatGlutenbevattende granen, Soja)60 gram
Noedels
(BevatGlutenbevattende granen)600 el
Zonnebloemolie
4 el
Ketjap
6 naar smaak
Peper en zout
• Kook ruim water in een pan met deksel voor de noedels. • Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. • Pers de knoflook of snijd fijn.
• Verhit de zonnebloemolie in een wok met deksel en bak de kippendijreepjes 2 - 3 minuten op middelhoog vuur. • Voeg de rode peper, knoflook en groentemix toe. Voeg de sojasaus en ketjap toe en bak, afgedekt, 5 - 7 minuten. • Breng op smaak met peper en zout.
• Breek ondertussen de noedels boven de pan met deksel en kook, afgedekt, 3 - 4 minuten op middelhoog vuur. Giet daarna af. • Voeg de noedels toe aan de wok en roerbak nog 1 minuut op hoog vuur.
Verdeel het gerecht over de borden en voeg ketjap naar smaak toe.