HelloFresh
Noedels met oosters gekruide kippendij

Noedels met oosters gekruide kippendij

QUICK & EASY
Lees meer

.

Labels:Eten binnen 3 dagenQuick & easy
Allergenen:Glutenbevattende granenSoja
Voorbereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 1
Ingredienten
hoeveelheden
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden

½ stuks

Rode peper

1.5 stuks

Knoflookteen

3 g

Oosters gekruide kippendijstukjes

600 g

Groentemix met peultjes

(Kan sporen van allergenen bevatten)

1200 ml

Sojasaus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

60 g

Noedels

(BevatGlutenbevattende granen)

Zelf toevoegen

600 el

Zonnebloemolie

4 el

Ketjap

6 naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
Energie (kJ)3142 kJ
Energie (kcal)751 kcal
Vetten22.0 g
waarvan verzadigd4.3 g
Koolhydraten96 g
waarvan suikers11.5 g
Vezels8 g
Eiwitten37 g
Zout4.3 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Wok
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
.
.
1

• Kook ruim water in een pan met deksel voor de noedels.  • Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn.  • Pers de knoflook of snijd fijn.

.
.
2

• Verhit de zonnebloemolie in een wok met deksel en bak de kippendijreepjes 2 - 3 minuten op middelhoog vuur. • Voeg de rode peper, knoflook en groentemix toe. Voeg de sojasaus en ketjap toe en bak, afgedekt, 5 - 7 minuten. • Breng op smaak met peper en zout.

.
.
3

• Breek ondertussen de noedels boven de pan met deksel en kook, afgedekt, 3 - 4 minuten op middelhoog vuur. Giet daarna af.  • Voeg de noedels toe aan de wok en roerbak nog 1 minuut op hoog vuur.

.
.
4

Verdeel het gerecht over de borden en voeg ketjap naar smaak toe.