topBanner
Meerzaden-pitttenbaguette

Meerzaden-pitttenbaguette

Met oude kaas en roerei

Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen :EiMelk (inclusief lactose)Glutenbevattende granenSesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
MoeilijkheidsgraadMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
2
4
Ingredientenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
2
4

4 stuk(s)

Ei

(BevatEi)

50 gram

Oude-kaasplakken

(BevatMelk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Meerzadenbaguette

(BevatGlutenbevattende granen, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

1 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2778 kJ
Energie (kcal)664 kcal
Vetten35.0 g
waarvan verzadigd14.3 g
Koolhydraten54 g
waarvan suikers2.3 g
Vezels8 g
Eiwitten31 g
Zout1.6 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Kom
Instructiesarrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Verwarm de oven voor op 190 graden. Kluts de eieren met het grootste deel van de oude kaas in een kom. Bestrooi met peper en zout.

2

Bak de de meerzaden-pittenbaguettes 8 minuten in de oven.

3

Smelt de helft van roomboter in een koekenpan. Voeg het ei toe en laat al roerende stollen.

4

Snijd de meerzaden-pittenbaguettes open, smeer op elke helft de overige roomboter en verdeel het ei erover. Garneer met de overige oude kaas.