Havermout uit de oven
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Havermout uit de oven

Goedemorgen!

Allergenen :
Gluten
Eieren
Melk (inclusief lactose)
Lupine

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Appel

1 stuk(s)

Banaan

25 gram

Dadelstukjes

75 gram

Havermout

(Bevat Gluten)

1.5 tl

Gemalen kaneel

1 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

175 ml

Halfvolle melk

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 tl

Bakpoeder

(Bevat Lupine, Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2494 kJ
Energie (kcal)596 kcal
Vetten24 g
waarvan verzadigd4.6 g
Koolhydraten70 g
waarvan suikers36.8 g
Vezels11 g
Eiwitten20 g
Zout0.3 g

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de appel (elstar) in kwarten, verwijder het klokhuis en de schil en snijd de appel in kleine blokjes. Prak de banaan fijn met een vork in een mengkom.

2

Voeg de dadelstukjes, havermout, bakpoeder en kaneel bij de banaan en meng goed.

3

Voeg de appel en het ei toe aan het beslag en roer goed door. Voeg als laatste de melk en een snufje zout toe.

4

Schenk het havermoutbeslag in een kleine ovenschaal met bakpapier (zie tip) en bak 20 - 25 minuten in de oven. De havermout is gaar wanneer je er met een satéprikker in kan prikken en deze er droog uitkomt.

5

Verdeel de havermout uit de oven over.