
Wrap met kip in BBQ-kruiden, avocado en feta
2 porties | met rucola, veldsla en komkommer
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Je hebt niet veel ingrediënten nodig voor deze wrap! Toch heeft het veel smaak door de gemarineerde kipfiletreepjes, avocado en de hartige feta.
Labels:
Recept
Allergenen :
Tarwe
•Melk (inclusief lactose)
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Bereidingstijd5 minuten
Bereidingstijd5 minuten
MoeilijkheidGemiddeld
Ingredienten
/ Voor 2 personen
4 stuk(s)
Witte tortilla
(Bevat Tarwe)
1 stuk(s)
Avocado
1 stuk(s)
Komkommer
50 gram
Feta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
40 gram
Rucola en veldsla
1 zakje(s)
BBQ rub
200 gram
Kippendijreepjes met kebabkruiden
Zelf toevoegen
1 tl
Zonnebloemolie
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Benodigdheden
•Koekenpan
•Aluminiumfolie
Instructies
1
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Halveer de komkommer in de lengte en snijd vervolgens in staafjes.
- Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in plakken.
- Verkruimel de feta.
2
- Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
- Voeg de kippendijreepjes en BBQ rub toe en bak 4 - 6 minuten.
- Breng op smaak met peper en zout.
3
- Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm ze 3 - 4 minuten in de oven.
4
- Beleg de tortilla's met de kip, avocado, feta en komkommer.
- Verdeel de rucola en veldsla erover en besprenkel met extra vierge olijfolie.