
Pulled pork sandwich
met BBQ saus en koolsalade
Pulled pork en knapperige koolsla zijn de perfecte combinatie voor een snelle en smakelijke sandwich!
Labels:
Recept
Allergenen :
Sulfiet
•Mosterd
•Eieren
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Bereidingstijd10 minuten
Bereidingstijd10 minuten
MoeilijkheidGemiddeld
Ingredienten
/ Voor 2 personen
2 stuk(s)
Briochebroodje
200 gram
Pulled pork
200 gram
Rodekool, wittekool en wortel
100 gram
Barbecuesaus
(Bevat Sulfiet, Mosterd)
1 stuk(s)
Ui
50 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
Zelf toevoegen
2 tl
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
½ el
Bruine basterdsuiker
1 el
Zonnebloemolie
4 tl
Mosterd
2 tl
Wittewijnazijn
Benodigdheden
•Koekenpan
•Saladekom
Instructies
1
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd de ui in halve ringen.
2
- Haal de pulled pork uit de verpakking en verdeel met behulp van 2 vorken in kleine stukken.
- Verhit 1 el zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de uienringen 2 - 3 minuten.
- Voeg de pulled pork toe en verwarm roerend 1 - 2 minuten. Voeg de barbecuesaus, 1/2 el bruine basterdsuiker en 2 tl mosterd toe en roer 1 minuut door.
- Bak ondertussen de briochebroodjes 2 - 3 minuten in de oven.
3
- Meng in een saladekom de mayonaise, 2 tl wittewijnazijn, 2 tl extra vierge olijfolie en 2 tl mosterd tot een dressing.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Meng de rodekool en wortel door de dressing.
4
- Snijd de briochebroodjes open en beleg met de koolsalade en pulled pork.
- Serveer warm.